Έχει επίσης πάρει διαζύγιο με την επιστήμη

Όταν ο δήμαρχος του Άη Στράτη απαιτούσε το 2013 να απαγορευτεί το κυνήγι της πέρδικας για να σωθεί το νησί απ' τις ακρίδες, όλοι βάλαμε τα γέλια. ΕΚΤΟΣ απ' τον ίδιο το δήμαρχο και τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ τότε, ΥΠΕΝ σήμερα (κι' αν αλλάζει το όνομα η βλακεία παραμένει ακλόνητη, εντός) που φρόντισε να περάσει την απαγόρευση στη Ρυθμιστική 2015-2016.

Ένα χρόνο μετά, επιβεβαιώθηκαν αυτοί που γελούσαν:

Γέμισε ακρίδες το νησί του Αη Στράτη

Το θέμα είναι όμως ότι το ΥΠΕΚΑ δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει το περιβάλλον του Άη Στράτη από την απειλή της ακρίδας. Τελικά αν το καθ' ύλην αρμόδιο για το περιβάλλον υπουργείο, άγεται και φέρεται από τις ιδεοληψίες του εκάστοτε υπουργού και όχι από το επιστημονικό προσωπικό του τι ελπίδες έχει το περιβάλλον αυτό;

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση