σμίκρυνση

Νομοθέτις;

Η Λύσσα είναι μία ζωο-ανθρωπονόσος η οποία αν δεν διαγνωστεί εγκαίρως επιφέρει το θάνατο και ο εμβολιασμός των κατοικιδίων, κατά της Λύσσας, είναι υποχρεωτικός. Επί πλέον το Ελληνικό κράτος και συγκεκριμένα το ΥΠΑΑΤ, ξοδεύει αρκετά εκατομμύρια Ευρώ ετησίως για εναέριους αντι-λυσσικούς εμβολιασμούς στις περιοχές της Ελλάδας που έχουν πληγεί από τη Λύσσα.
Τα παραπάνω θα οδηγούσαν οποιονδήποτε σώφρονα άνθρωπο να υποθέσει πως η σχετική με τον αντι-λυσσικό εμβολιασμό των κατοικιδίων Νομοθεσία θα ήταν ιδιαίτερα αυστηρή. ΧΑ!

"Απουσία εν ισχύει αντιλυσσικού εμβολιασμού και μη τοποθέτησης της μεταλλικής κονκάρδας ή παράλειψη καθαρισμού του περιβάλλοντος από τα περιττώματα του ζώου 100 ευρώ"

Ο νομοθέτης (πχ η Πιπιλή) έκρινε δηλαδή πως η πιθανότητα απώλειας ανθρώπινων ζωών από τη ΜΗ θωράκιση κατά της εξάπλωσης της Λύσσας, έχει ταυτόσημη βαρύτητα με τον καθαρισμό των περιττωμάτων των ζώων!

Αντίθετα τιμωρείται πολύ αυστηρά ο ακρωτηριασμός των ζώων:

Εκτροφή και αναπαραγωγή ακρωτηριασμένων ζώων μετά την οριζόμενη λήξη της μεταβατικής πενταετούς περιόδου 1.000 ευρώ ανά ζώο
Εισαγωγή και εμπορία ακρωτηριασμένων σκύλων 1.000 ευρώ ανά ζώο

ΔΕΝ τιμωρούνται όμως ΟΛΟΙ οι ακρωτηριασμοί. Οι Μένγκελε της ζωοφιλίας διαφημίζουν και διενεργούν μαζικούς ακρωτηριασμούς ζώων, αφαιρώντας τα γεννητικά τους όργανα με συνοπτικές διαδικασίες (;). Mε την ευλογία της Πολιτείας! Σύμφωνα με τους ίδιους τους ζωοφιλικούς κύκλους η πρακτική αυτή είναι ιδιαίτερα σκληρή για τα ζώα, ενώ είναι σαφείς οι υπόνοιες πως τα κίνητρα δεν είναι ζωοφιλικά, αλλά οικονομικά! Δείτε σχετικά εδώ.

Οι Κυνηγετικές Οργανώσεις ενώ έχουν τη δυνατότητα, αξιοποιώντας τη νομοθετημένη αρμοδιότητα της Θηροφυλακής να διενεργεί ελέγχους για την ευζωία των ζώων, να σπάσει αυτό το βρωμερό απόστημα που καλύπτεται πίσω απ' το προσωπείο της ζωοφιλίας, αδρανούν.
Ίσως δεν έχουν καταλάβει ότι οι παρανομότατοι των παρανόμων, υπό το μανδύα της ζωοφιλίας, μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο και απαιτούν απ' την πολιτεία αυστηρούς ελέγχους, ειδικά για τα κυνηγόσκυλα!
Ίσως δεν έχουν καταλάβει πως χιλιάδες κυνηγόσκυλα θα υποφέρουν λόγω του παραλογισμού που έχουν επιβάλει οι παρανομότατοι των παρανόμων (σύμφωνα με τους ίδιους τους κύκλους τους) κυνηγώντας με άκοπες τις ουρές τους.
Ίσως δεν έχουν καταλάβει πως η απαγόρευση εισαγωγής ζώων με κομμένη ουρά, αποτελεί σοβαρό κίνδυνο αφανισμού πολλών φυλών κυνηγετικών σκύλων εργασίας.
Ίσως δεν γνωρίζουν πως στην πλειοψηφία τους, τα κατοικίδια των "ζωόφιλων", δεν είναι εμβολιασμένα κατά της Λύσσας, ούτε διαθέτουν ηλεκτρονική σήμανση. Γιατί σύμφωνα με τις ζωοφιλικές δοξασίες, το εμβόλιο ή/και η σήμανση προκαλούν σάρκωμα στο ζώο.
Ίσως δεν θέλουν να σπάσουν (τα σπασμένα) αυγά.
Ίσως πρέπει να πάνε σπίτι τους...