Τσίχλα

Η “ΓΚΡΙΖΑ” ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΟΦΙΛΙΑΣ ! ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ «ΔΟΝΤΙΑ» Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Συ.Ζω.Σω.Ελ. κα ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΙΩΑΝΝΑ.

Μετά από όλο αυτό το σάλο που έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με τις μαζικές στειρώσεις που έχουν γίνει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, καθώς και για όλα αυτά που έχουν συμβεί και ακουστεί για τα αδέσποτα ζώα, για τις περισυλλογές τους, για τις νομοθεσίες και γενικά για όλο το «χάος» που επικρατεί με την νομοθεσία και με τη μη τήρηση των νόμων που αφορούν το θέμα αυτό, επικοινωνήσαμε με την κα. Γκαραγκούνη Ιωάννα, την πρόεδρο της συνομοσπονδίας ζωοφιλικών σωματείων Ελλάδος (Συ.Ζω.Σω.Ελ.), η οποία μας εξήγησε αναλυτικά για όλα αυτά τα θέματα που αφορούν όλους μας.

Μια συζήτηση που πρέπει να την ακούσετε !

Η κα Γκαραγκούνη μίλησε αναλυτικά για την νομοθεσία η οποία πρέπει να τηρείται για τους εθελοντές κτηνιάτρους του εξωτερικού, που έρχονται στην χώρα μας για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Αναφέρθηκε για το φλέγον θέμα των μαζικών στειρώσεων, που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό σε Σέρρες – Βέροια, Καβάλα, καθώς και για τους χώρους – ιατρεία που πραγματοποιήθηκαν αυτές, όπως και για τις διαδικασίες που πρέπει κατά νόμο να ακολουθείται κατά την στείρωση. Αξίζει να πούμε ότι κατά την συνομιλία που είχαμε, η κα Γκαραγκούνη αναφέρθηκε σε διάφορα περιστατικά παράνομων εξαγωγών αδέσποτων ζώων, τρόπους τους οποίους αυτό λαμβάνει χώρα αυτό το φαινόμενο στην Ελλάδα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση