Μήνυση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης για τη θανάτωση δύο αρκούδων στην Καστοριά

Μήνυση κατέθεσε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης, μέσω του Ομοσπονδιακού της Θηροφύλακα, για τη θανάτωση δύο αρκούδων στο Νομό Καστοριάς. Η μήνυση κατατέθηκε στη Δ/νση Δασών Καστοριάς.

Πρόκειται για ένα ενήλικο θηλυκό, μαζί με το ανήλικο μικρό αρκουδάκι

ΟΜΩΣ μετά από καταγγελία για ίχνη αίματος στην περιοχή ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της ΚΟΜΑΘ έκανε έρευνα και σύμφωνα με την αναφορά-έκθεση του αργά τη νύχτα βρήκε νεκρό ένα αρκουδάκι. Και την επόμενη μέρα, επισκεπτόμενος την περιοχή για περαιτέρω έρευνα προς συμπλήρωσή της αναφοράς του διαπίστωσε το παράδοξο …. το αρκουδάκι αγκαλιά με μία μεγάλη θηλυκή αρκούδα! Επίσης κάποιοι είχαν αφαιρέσει τις πατούσες.

?

Σε κάθε περίπτωση η ΚΟΜΑΘ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το περιστατικό αυτό, που με τόση ευκολία κάποιοι θέλουν να το συνδέσουν με το κυνήγι, παραβλέποντας πως εκατοντάδες χιλιάδες λειόκανα όπλα υπάρχουν (νόμιμα ή παράνομα) στα χέρια μη κυνηγών!

Οι τρολιές έχουν τη δυναμική να εξαπλώνονται αστραπιαία. Άλλωστε έχουμε να κάνουμε με επιστήμονες του είδους...

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση