Ευχαριστήριο στον Κ.Σ. Φιλιατών

Με αυτή την επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους του Κυνηγετικού Συλλόγου Φιλιατών κ.κ. Κατσάρη Πέτρο και Μίγκο Πέτρο, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση μας να παρευρευθούν στο 2ο Νηπιαγωγείο Φιλιατών προκειμένου να μιλήσουν για το Λύκο στα πλαίσια του προγράμματος Περιβαλλοντικής Αγωγής: «Λύκε-Λύκε είσαι εδώ; Ας δούμε τον Λύκο ως αναπόσπαστο κομμάτι της τροφικής αλυσίδας»

Σημαντική ήταν και η προσφορά του θηροφύλακα κ,Σπύρου Μάικα ο οποίος με την παρουσία του, αλλά και την εμπειρία του πάνω σε θέματα περιβαλλοντικής αγωγής, κράτησε αμείωτο ενδιαφέρον των παιδιών.

Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά της συνεργασίας και σε άλλα προγράμματα Περιβαλλοντικής Αγωγής προκειμένου να δημιουργήσουμε ενεργούς πολίτες που θα αγαπήσουν το περιβάλλον (φυσικό- κοινωνικό - πολιτιστικό) ώστε να οραματιστούν μια κοινωνία τέτοια που θα κάνει πράξη ένα βιώσιμο μέλλον για τον πλανήτη.

Με εκτίμηση

Οι εκπαιδευτικοί του 2ου Νηπιαγωγείου Φιλιατών
Σταύρου Αμαλία- Δήμητρα
Λάζου Ευαγγελία

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση