Τροφή για τα πλατώνια απ' τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ρόδου

Ανακοίνωση νεραϊδοπαρμένων (ζωόφιλων για όσους δεν κατάλαβαν):

Διευκρινίζουμε πάλι για να μην παρεξηγηθούμε, μετά τα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου που μας δείχνει να συνεργαζόμαστε με τον κηνυγετικό σύλλογο "για ανεύρεση τροφής".
Η συνεργασία μας με τον κυνηγετικό σύλλογο Ρόδου έγινε αυτή τη φορά κατ' εντολή του Δασαρχείου Ρόδου.
Η δική τους δράση είναι ανεξάρτητη με τη δική μας κι εκ των πραγμάτων, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε στο πρακτικό μέρος, συμφωνούμε δε συμφωνούμε με τη δραστηριότητα του κυνηγιού.
Περιοριζόμαστε στη συνεργασία όπως μεταφορά τροφών, ανεύρεση αποθηκευτικών χώρων κ.α., που μόνοι μας δεν ήταν δυνατό να επιτύχουμε, με στόχο ΜΟΝΟ να ταΐστούν τα ζώα που έχουν ανάγκη και να ξαναγυρίσουν στο φυσικό τους χώρο.

ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ, να μη σας ματιάσουν...

Τροφή για τα πλατώνια απ' τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ρόδου Τροφή για τα πλατώνια απ' τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ρόδου Τροφή για τα πλατώνια απ' τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ρόδου Τροφή για τα πλατώνια απ' τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ρόδου Τροφή για τα πλατώνια απ' τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ρόδου Τροφή για τα πλατώνια απ' τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ρόδου Τροφή για τα πλατώνια απ' τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ρόδου

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση