υπόσχεση

Καταπολέμηση κορακοειδών Τετάρτη 04/09 & Τετάρτη 11/09 στις 6:00 μμ


Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων προσκαλεί τα μελη του όπως παρερευθούν τις "Τετάρτη 04/09 & Τετάρτη 11/09 στις 6.00 μμ το απόγευμα σε δυο εξορμήσεις καταπολέμησης "κορακοϊδών" στο κούρνιαγμα, κοντά στην περιοχή του Γαλλικού ποταμού. Η επιλογή της συγκεκριμένης περιοχής στα όρια της Ζώνης Εκπαίδευσης Σκύλων και κατά μήκος του Γαλλικου ποταμου αποτελεί και μια πλούσια κυνηγετικά περιοχή (με παρουσία πεδινών περδίκων, λαγών, αλλα και διαφορων ειδών αγριόπαππιες) την οποία έχουμε χρεος να προστατεύσουμε από τους ιπτάμενους άρπαγες.
Οδηγίες για το σημεόο συνάντησης: Ακολουθείτε την παλαιά ΕΟ προς Κιλκίς, μετα την 2η διασταύρωση του Πενταλόφου (δεξιά σας) εμεις ακολουθούμε την παλαιά οδό, μεχρι την επομενη διασταύρωση "στα αριστερά" περνώντας τις σιδηροδρομικές γραμμές & την κοίτη του ποταμού, που οδηγεί με κατεύθυνση προς Σίνδο και Ν. Αγχίαλο - σημείο συνάντησης, δίπλα την κοίτη του ποταμού και τις δυο ημέρες την ίδια ώρα ( 6:00 μμ το απόγευμα )
Θα θελαμε τελος να ευχαριστησουμε τους χορηγους της εκδηλωσης- τα κυνηγετικα καταστηματα – που χαριν στη στηριξη τους κατεστη δυνατον η συγκεκριμενη φιλοθηραματικη δραστηριοτητα .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
-Το καταστημα κυνηγετικων ειδων του Θ. ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ στην Σταυρουπολη.
-Το καταστημα κυνηγετικων ειδων των ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΙΔΗ στον Ευοσμο.
-Το καταστημα κυνηγετικων ειδων (ΟΠΛΟΤΕΧΝΙΚOI ) Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ στον Ευοσμο.

<< ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ >>

Θα παρακαλουσαμε οπως καθε συναδελφος προμηθευτει για τον ιδιο "AUTAN" (αυτο δεν θα ειναι δωρεαν!).

Πληροφορίες στα τηλέφωνα,
Απ. Γιαπουτζής 6977256498,
Φυλης Γκροζούδης 6946334008,
Πολυς Καρδάσης 6979448503.3