ΧΘΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/04/2011 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ, Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΛΩΒΩΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΠΕΔΙΝΩΝ ΠΕΡΔΙΚΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.

Ο ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΛΟΓΟΥ ΜΑΣ κ. ΦΑΝΗ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΗ ΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ (ΧΟΡΤΑ, ΔΕΝΔΡΑ κ.α.), ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΞΥΛΙΝΟΣ ΚΛΩΒΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΠΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΗΜΕΡΕΣ. ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΛΩΒΟΥ ΜΕΣΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΟΒΙΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ (ΓΕΡΑΚΙΑ, ΑΛΕΠΕΣ κ.α.)

ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΚΤΗΜΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ "ΕΧΘΡΟ" ΤΟΥΣ.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΕΤΑΠΗΔΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΕΚΕΙΝΑ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΩΣ Δ.Σ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΗΡΑΜΑΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ Κ.Ο.ΜΑ.Θ. κ.ΦΑΝΗ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΗΡΑΣ κ.ΣΟΦΙΑ ΣΑΡΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΑΣ κ.ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ.

Πηγή