Συμπαθής μεν, μπούφος δε

Ας αναλογιστούμε την ποιότητα του έργου των υπηρεσιών του ΥΠΕΝ

Πάνω στην προθυμία και βιασύνη του να καλύψει τις παρανομίες που εξαγγέλλει ο ΥφΠΠ, ο κ. Αμυράς ξέχασε τα κυνηγόσκυλα στην "μεταμεσονύκτια" τροποποίηση της ρυθμιστικής.

Συγκεκριμένα δεν άλλαξε η παρακάτω παράγραφος που ρυθμίζει τη χρήση σκύλων δίωξης. Οπότε επί του παρόντος το κυνήγι του αγριόχοιρου με σκύλους, παραμένει παράνομο. Εεε και απόψε, νύχτα είναι. Ρίχτε μια τροποποίηση, μπορεί να κάτσει αυτή τη βραδιά...

2. Περιορίζουμε τη χρησιμοποίηση σκύλων δίωξης για άσκηση κυνηγίου, από 15.09.2020 μέχρι και 20.01.2021 σε τρεις (3) ημέρες την εβδομάδα (Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή), δηλαδή μόνο τις ημέρες κατά τις οποίες επιτρέπεται αντιστοίχως το κυνήγι του Λαγού (Lepus europaeus) και του Αγριόχοιρου (Sus scrofa).

Περισσότερο από ποτέ, δοξάζουμε τον Κύριο που δεν είμαστε πυρηνική δύναμη. Φαντάσου να είχε το κουμπί ο... κούλης!

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση