Ο κούλης και τα εξαπτέρυγα του

Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται

Κρίνοντας απ' το αποτέλεσμα, ο λεβεντοπρόεδρος είναι καταπληκτικός καπετάνιος. Όχι των κυνηγών. Της αντι-κυνηγετικής κυβέρνησης κούλη. Τα έχει καταφέρει θαυμάσια, αυτός και οι επτά πρόεδροι των ΚΟ. Έχουν κάνει ανέφικτη κάθε απόπειρα δυναμικής αντίδρασης στην αντικυνηγετική υστερία της κυβέρνησης κούλη. Με τη χλιαρή τους, "για το φαίνεσθαι" αντίδραση.

Πετάνε κάθε τόσο μια ανακοίνωση, να δείχνουν ότι κάτι κάνουνε. Και βάζουν τα ταϊσμένα κυνηγετικά μέσα να την χαρακτηρίζουν "σκληρή" όταν την αναπαράγουν!

Και τα σκυλιά δεμένα. Στην κυριολεξία!

Εμείς εδώ το έχουμε δηλώσει απ' το Μάρτιο. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ. Το ξαναλέμε τώρα, που το κυνήγι χάθηκε για την περίοδο 20-21. Στη βάρδια τους. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση