Αιωρούμενα μπαλόνια

Καμία σχέση με τη ρίζα. Καμία σχέση με τη βάση

Βασισμένοι σε ένα σύστημα το οποίο τους έχει αποξενώσει από τη βάση των κυνηγών, αιωρούνται ισόβια ξεκομμένοι απ' τον κυνηγετικό κόσμο.

'Ο,τι και να ψηφίσει ο κυνηγός στις εκλογές του συλλόγου του, οι κεφαλές δεν επηρεάζονται. Δεν τους αφορά αφού το εκλογικό σύστημα τους κρατά απομονωμένους από τη βούληση των κυνηγών

Μετά τη μεταπολίτευση , η χώρα είχε 17 πρωθυπουργούς και η ΚΣΕ 2,5 προέδρους

Τελικά αυτή η βλασφημία κατά της δημοκρατίας, παίρνει φέτος την εκδίκηση της. Χάθηκε η κυνηγετική περίοδος στην Ελλάδα, την ίδια ώρα που στον υπόλοιπο κόσμο οι αριθμοί των κυνηγών αυξάνονται θεαματικά λόγω ακριβώς της πανδημίας. Αβάστακτες οι ευθύνες των οκτώ προέδρων. Η μόνη πράξη ευθύνης που τους απέμεινε, είναι η άμεση παραίτηση τους.

Ας ξεκινήσουμε με ένα μόνο σύλλογο ανά νομό. Αλλαγή που δεν απαιτεί αλλαγή καταστατικών, αλλά θα κάνει αισθητή τη βούληση των κυνηγών σττο β' και γ' βαθμό των οργανώσεων. Ας ξεκινήσουμε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση