Ανίκανος πρωθυπουργός, ανίκανης κυβέρνησης

Κολοκυθιά με τις ζωές μας παίζει ο ανίκανος κληρονόμος ως πρωθυπουργός

Κλείνουμε στις 21:00, μετά στις 22:00 και μετά πάλι στις 21:00. Μπορείς να πάς να καθίσεις στο μώλο, αλλά αν κρατάς καλάμι δεν μπορείς να πας να κάτσεις στον ίδιο μώλο. Μπορείς να πας να περπατήσεις στο βουνό, αλλά αν κρατάς όπλο δεν μπορείς να περπατήσεις στο ίδιο βουνό!

Οι Έλληνες πρέπει να στείλουν SMS για να πετάξουν τα σκουπίδια, αλλά οι δρόμοι του κέντρου της Αθήνας, είναι γεμάτοι παρέες αλλοδαπών που κυκλοφορούν ανέμελοι, όπου και όποτε γουστάρουν.

Δεν κλέβουν μόνο το κυνήγι. Κλέβουν τις ζωές μας.

Ο κάθε πανίβλακας υπουργός βγαίνει με στόμφο στα κανάλια, που χρηματοδοτούνται με ΔΙΚΑ ΜΑΣ εκατομμύρια, να μας πει για αυστηρά μέτρα και μυριάδες αστυνομικούς που έχουν βγει στους δρόμους για να τα επιβάλλουν, την ίδια ώρα που κλέβει τη σειρά εμβολιασμού ενός υγειονομικού!

Ανίκανοι να ενισχύσουν το σύστημα υγείας, που είχαν δηλώσει πως θα ενισχυθεί από τον Μάρτιο του 2020!. Βάζουν αναπνευστήρες δίπλα στα κρεβάτια και τα βαφτίζουν εντατικές; Αυτά διαβάζουμε.

Πας στην πλατεία, τα μαγαζιά όλα κλειστά. Πως θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι; Έκλεισε χρόνος που ή υπολειτουργούν ή είναι κλειστά με κυβερνητική διαταγή. ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΝΕ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!

Όσο για τον δικό μας το λεβεντοπρόεδρα είμαι βέβαιος πως απ' την τηλεόραση έμαθε πως σταμάτησε το κυνήγι το Νοέμβρη, απ' την τηλεόραση έμαθε πως ξεκίνησε και, επίσης, απ την τηλεόραση άκουσε πως ξανασταματάει από αύριο..Καμένο χαρτί και μαζί του καμένοι και οι 160.000 κυνηγοί...