Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά

Η απόλυτη παράνοια: Κυνηγούν κυνηγούς στα βουνά για να τους κόψουν πρόστιμο...

Τους... κυνηγούς κυνηγά η ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή τον κορωνοϊό και τα περιοριστικά μέτρα. Σαν να φοβούνται να μην κολλήσουν τα... αγριογούρουνα κορωνοϊό. Το μέτρο έχει σίγουρα πια χαθεί και βλέπουμε ασκήσεις "ασφυκτικού ελέγχου".

Συγκεκριμένα, σε 21 συλλήψεις κυνηγών στη Βόρεια Ελλάδα προχώρησαν το Σαββατοκύριακο οι αστυνομικές Αρχές, την ώρα που οι νεκροί και οι διασωληνώσεις στην ευρύτερη περιοχή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ολοένα και αυξάνονται.

Η ΜΗ είδηση

Πρακτικά αυτή είναι μία ΜΗ ΕΙΔΗΣΗ. Οι κυνηγοί είναι ~ 1,5% του πληθυσμού. Αυτό που έχει σημασία είναι τι ποσοστό αντιπροσωπεύουν οι 21 παραβάσεις στο σύνολο των παραβάσεων μετακίνησης που έγιναν το Σ/Κ. ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ λοιπόν ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. Από αντιγραφή και επικόλληση ξέρουμε όλοι...

της ημέρας

Μετά την σύλληψη 9 κυνηγών στη Δράμα την προηγούμενη εβδομάδα, το Σαββατοκύριακο που πέρασε άλλοι 21 κυνηγοί σε πραγματικά εξαιρετικά επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές της Βόρειας Ελλάδας συνελήφθησαν και τους επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Συγκεκριμένα μετά από συντονισμένες επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ:

  • Στην Δ.Α. Σερρών βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 7 κυνηγούς
  • Στην Δ.Α. Κιλκίς βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 2 κυνηγούς
  • Στην Δ.Α. Πιερίας βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 6 κυνηγούς.
  • Στην Δ.Α. Δράμας βεβαιώθηκε παράβαση σε 1 κυνηγό
  • Στην Δ.Α. Ξάνθης βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 2 κυνηγούς
  • Στην Δ.Α. Μαγνησίας βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 3 κυνηγούς

Μάλιστα δεν σταματούν εκεί, αλλά με δεδομένη την κατάσταση που διαμορφώνεται πλέον είναι στην κυβέρνηση συζητούτν για αυστηροποίηση των ποινών για τους παράνομα κινούμενους κυνηγούς που ενδέχεται να φτάσει ακόμη και στην ανάκληση των αδειών τους για 3 ή 5 χρόνια.
Βέβαια το γεγονός ότι οι κυνηγοί είναι ένα αρκετά μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος στο Μαξίμου το σκέπτονται. Όμως δεν είναι από τις "αγαπημένες κοινωνικές ομάδες" της αριστεράς...

Αναδημοσίευση από Pronews