Βρυχάται η ΚΣΕ

Οργίλο ψήφισμα για την ανάγκη λήψης μέτρων διαχείρισης των πληθυσμών του λύκου, δημοσίευσε η ΚΣΕ.

Δεν λέμε, είναι μια αρχή. Αλλά ρεαλιστικά σκεπτόμενοι, αν πήρε στην ΚΣΕ πέντε και χρόνια να δημοσιοποιήσει επισήμως το πρόβλημα, και αφού σύλλογοι Ηπείρου, Μακεδονίας-Θράκης, Θεσσαλίας κα ασφαλίζουν εδώ και χρόνια τα κυνηγόσκυλα για θάνατο από λύκο, Κυνηγετικές Ομοσπονδίες έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια καταγραφή των φαγωμένων κυνηγόσκυλων και έχει αναρτηθεί ψήφισμα το οποίο σνόμπαραν οι κυνηγετικές οργανώσεις, αναρωτιώμαστε πόσα χρόνια θα χρειαστούν οι κρατικές υπηρεσίες να πάρουν μέτρα; Πιθανότατα στην επόμενη γενιά κυνηγών. Μαζί με την έναρξη της πεδινής και του ζαρκαδιού...

Πατώντας εδώ θα βλέπατε το ψήφισμα, αν είχε αναρτηθεί στον ιστότοπο της ΚΣΕ. Κάποιος πονηρά σκεπτόμενος θα μπορούσε να πει, πως είναι χαμηλού προφίλ το ψήφισμα. Γι' αυτό δεν αναρτήθηκε. (ΤΤύπου: "Λέμε και καμιά μαλακία, να περνά η ώρα"). Άκυρο. Είχε σταλει e-mail.

Το ψήφισμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση