Το μόνο σκυλί που είναι εργαλείο, είναι αυτό, πρόεδροι και προεδράκια

Μιλάμε και ξαναμιλάμε για έλλειψη παιδείας και έρχεται μια μέρα η Α' ΚΟΚΔ να μας το κάνει ηλίου φαεινότερο πως έλλειψη παιδείας υπάρχει στις κορυφές της κυνηγετικής ηγεσίας.

Μετά από δεκαετίες κατασυκοφάντησης των κυνηγών από φιλοζωικούς κύκλους, πως μεταχειρίζονται τα σκυλιά τους σαν εργαλεία, νάσου προβάλλει εθελοντής αυτοκτονίας η Α' ΚΟΚΔ (Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσων).

Και όχι μόνο δηλώνει πως οι κυνηγετικοί σκύλοι είναι "μέσα" λαθροθηρίας άρα κατάσχονται, αλλά φροντίζει με αυτιστική εμμονή να βάλει στην δήλωση αυτοκτονίας της και την στρογγυλή σφραγίδα του Δασαρχείου.

Και μετά απορούμε που στις επιτροπές για τα αδέσποτα των Δήμων καταργήθηκε η παρουσία κυνηγού, όπως αρχικά προβλεπόνταν. Απορούμε που λες κυνηγός και σε κοιτάνε στραβά.

Ε, μην απορείτε, δώστε ένα βραβείο Δαρβίνου στην ΚΟΚΔ και ευχαριστήστε τους.

ΥΓ. Ο νόμος για τις ΖΕΣ είναι ημιτελής. Θέτει όλους τους Έλληνες κυνηγούς σε ομηρία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση