Από το γραφείο (Θήραςςς ντε - τρίτο δεξιά) στο πεδίο. (βεβαίως, βεβαίως).

Με την επιμέλεια των "ειδικών" που στελεχώνουν το γραφείο (τρίτο δεξιά) Θήρας κλπκλπ...

Αποκλειστικοί διάλογοι: "Τα ζύγια ρε Νίκολας. Φέρε τα ζύγια στα ίσα! Πετάει μονόπατα και ποιος τον ακούει το μεγάλο!" "Άσε ρε. Καθαρίζω εγώ με το Σωκράτισλας" (Κρυφό μικρόφωνο απ' τις "εργασίες" - του 3ου δεξιά σ.σ. Οι δασικοί επικοινωνούν μεταξύ τους στη νεραϊδολαλιά. Πιθανόν επειδή έχουν κάνει τα δάση δεύτερο σπίτι τους - χικ - ).

Το άρθρο του epiruspost που ακολουθεί είναι, δυστυχώς ανυπόγραφο. Ο συντάκτης ας δεχθεί τα συγχαρητήρια μας, για την ευστοχία του.

Όσοι κυνηγούν ή γνωρίζουν έστω και λίγα από κυνήγι… έρχονται να ευθυμήσουν με την απόφαση Φάμελλου για την αντιμετώπιση των αγριογούρουνων ωσότου ξεκινήσει το κυνήγι…

Ειδικά με το σημείο που αφορά στη σύσταση των συνεργείων δίωξης!!!

Για να γίνει εφικτή η σύσταση θα πρέπει να προηγηθούν αποφάσεις από τους Συντονιστές Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και μάλιστα ανά περιοχή..

Κι αφού αυτό συμβεί θα πρέπει να βρεθούν δύο δασικοί υπάλληλοι εκ των οποίων ο ένας δασοφύλακας, για να επιτηρούν την δράση..

Κι αφού γίνει κι αυτό οι δασικές αρχές θα πρέπει να εκδώσουν αποφάσεις για τις ημέρες και τις ώρες που θα ενεργοποιηθούν τα συνεργεία.

Μετά θα πρέπει να ενημερωθούν οι πολίτες ώστε οι περιοχές να αποκλειστούν… (Ούτε αποναρκοθέτηση να γίνονταν).

Μετά πρέπει να βρεθούν οι κυνηγοί που θα βάλουν παγάνα χωρίς να χρησιμοποιούν όπλα! Με άλλα λόγια πρόθυμοι να θυσιάσουν τα σκυλιά τους!

Εάν η μέθοδος αυτή αποτύχει, τότε μπορεί να γίνει ελεγχόμενη κάρπωση…

Αν όλα αυτά συμβούν θα φανεί στην πράξη… Διαφορετικά η απόφαση του υπουργού θα καταστεί η… χαρά των αγριόχοιρων!