Ασώματη κεφαλή Α': "Θα πρέπει να γίνει υποχρεωτική η στείρωση των αδέσποτων ζώων για μία τουλάχιστον πενταετία"
Ασώματη κεφαλή Β': "Των ιδιόκτητων"
Ασώματη κεφαλή Α': "Τι είπα; Των αδέσποτων; Συγνώμη των ιδιόκτητων ζώων"

Για μία ακόμη φορά, η πλειοψηφία των αυτοχαρακτηριζόμενων "ζωόφιλων" επιβεβαιώνουν πως αυτοί, μαζί με την ανεπάρκεια της Δημόσιας Διοίκησης, αλλά και την αδιαφορία των "οργανωμένων" κυνόφυλων, είναι η μεγαλύτερη απειλή κατά της κυνοφιλίας στην Ελλάδα.

Δείτε στα πρακτικά της Βουλής, από το 00:54 όπου η πρόεδρος της ΠΦΖΟ (φτου) και ο κυνηγοφάγος ΣΥΡΙΖΑίος υποβολέας υπερθεματίζουν αλλήλους για τη στείρωση ΟΛΩΝ των κατοικιδίων. Ζητάνε να γίνει υποχρεωτική η στείρωση για κάποια χρόνια.

Βέβαια ο μπουνταλάς και αποτυχημένος Τσιρώνης, φρόντισε να τους ξεπεράσει, βγάζοντας ένα σχέδιο νόμου το οποίο καθιστά υποχρεωτική τη στείρωση!

Οι γέννες των σκύλων εργασίας και γενικώς των φυλών, έχουν ρυθμιστεί και ακολουθούν αυστηρούς κανόνες (και στην Ελλάδα, μέσω του ΚΟΕ), πολύ πριν ξεφυτρώσουν οι μαϊντανοί των αδέσποτων.

Όλα για την κουτάλα

Όσο για τα "φιλοζωικά" σωματεία λυσσάνε κατά του σχεδίου νόμου, όχι για τις στειρώσεις, αλλά για την κουτάλα. "Ο πολεμος της κουταλας!" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και κάποια φιλόζωη στη σελίδα της στο FB. Γιατί μάθανε να τρώνε από παντού, με όχημα τα αδέσποτα.