Σύντομα οι κυρίες της φωτογραφίας θα μπορούν να παρίστανται ως Πολιτική Αγωγή. Φωτογραφία από εδώ.

Ανοίγει την πόρτα του Φρενοκομείου ο Υπ. Δικαιοσύνης

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης έθεσε σε διαβούλευση τροποποίηση του Άρθρου 30 του ν. 4039/2012, σύμφωνα με την οποία "ως πολιτικώς ενάγων μπορεί να παρίσταται αυτοτελώς και κάθε φιλοζωικό σωματείο που δραστηριοποιείται σε τοπικό ή εθνικό επίπεδο, ανεξάρτητα αν έχει υποστεί περιουσιακή ζημία, προς υποστήριξη της κατηγορίας και μόνο."

Δεν απαιτείται να έχουν εξεταστεί πριν από Ψυχίατρο τα μέλη των ζωολατρικών σωματείων, που θα παρίστανται ως Πολιτική Αγωγή.

Αν έχετε την απατηλή εντύπωση πως οι κυρίες της φωτογραφίας, υπάρχουν μόνο στην αλλοδαπή, σας περιμένει δυσάρεστη έκπληξη. Οι παρακάτω φωτογραφία είναι απ' την Πλατεία στο Μοναστηράκι. Πιθανόν λοιπόν να αναγνωρίσετε κάποιους/ες στα έδρανα της Πολιτικής Αγωγής. Οσονούπω...

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση