Ο πρόεδρος της Κ.Σ.Ε καλεσμένος του “ΩΡΙΩΝΑ”

Το… “έδαφος” της “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑΣ 2017” θα αξιοποιήσει και ο πρόεδρος της Κ.Σ.Ε. Νίκος Παπαδόδημας για να ενημερώσει τους κυνηγούς για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις, ως προσκαλεσμένος του δίκτυου των κυνηγών “ΩΡΙΩΝ”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με πρόβλεψη εκ μέρους των οργανωτών να μπορεί να μεταδοθεί απευθείας μέσω ίντερνετ, στους υπολογιστές όσων κυνηγών δεν μπορούν να βρίσκονται εκεί και θέλουν να την παρακολουθήσουν από το σπίτι τους…

Ο πρόεδρος της Κ.Σ.Ε. θα μεταφέρει στο ακροατήριο γνωστές και άγνωστες πτυχές της σημερινής πραγματικότητας στη διαχείριση των κυνηγετικών θεμάτων, ενώ θα απαντήσει και σε ερωτήσεις που θα του υποβληθούν από το ακροατήριο και τους διαχειριστές των κυνηγετικών ιστοσελίδων και σάιτ.

Στο δεύτερο σκέλος της εκδήλωσης, ο ΩΡΙΩΝ έχει προγραμματίσει μία ενδιαφέρουσα οπτική παρουσίαση των πλεονεκτημάτων, αλλά… και των κινδύνων που παρουσιάζει το διαδίκτυο για το κυνήγι, με αναφορές σε υποθέσεις και περιστατικά που απασχόλησαν πρόσφατα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.