Μαθήματα πολιτισμού, μαθήματα ανθρωπιάς από κότες για τους ανθρώπους που κατάντησαν χειρότεροι από τις κότες !

Το βίντεο δείχνει την ιεραρχία του κοτετσιού.

Οι τρεις πρώτες κότες είναι οι πιο αδύναμες και άρρωστες. Αυτές που ρυθμίζουν το βάδισμα. Αν αντιστραφεί η σειρά, θα μείνουν πίσω θα χαθούν. Στην περίπτωση ενέδρας, είναι οι πρώτες που θα χαθούν. Πηγαίνοντας μπροστά, ανοίγουν το δρόμο μέσα στο χιόνι και το πατικώνουν. Πίσω τους ακολουθούν πέντε ισχυρές κότες σχηματίζουν την πρωτοπορία, ενώ στη μέση, είναι ο πλούτος του κοτετσιού, 11 θηλυκές, στη συνέχεια, άλλες πέντε κότες σχηματίζουν τα μετόπισθεν. Και τελευταία, σχεδόν απομονωμένη από το κοτέτσι, είναι η αρχηγός-ηγέτης, θα πρέπει να επιτηρεί την αγέλη, να την ελέγχει άμεσα, να συντονίζει και να δίνει τις απαραίτητες εντολές.

Η μητέρα - φύση, ο καλύτερος δάσκαλος, έχει ερεθίσματα, απαντήσεις και λύσεις! Σε καθοδηγεί αλάνθαστα, αρκεί να μπορείς να την παρατηρείς κι όχι άπλα να την βλέπεις!!!

Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση