Τα Πουλιά της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ευρώπης (δεύτερη έκδοση)

Οδηγός αναγνώρισης των πουλιών της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ευρώπης και των περιοχών γύρω από τη Μεσόγειο μόλις κυκλοφόρησε από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, με πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος, τον βιότοπο, την κατανομή, την εμφάνιση και τη φωνή για 1.000 σχεδόν είδη, μέσα από χάρτες και 3.500 εικόνες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν άμεσα τον Οδηγό από τα γραφεία της Ορνιθολογικής στην Αθήνα (Θεμιστοκλέους 80), στο Πάρκο Τρίτση (Σπύρου Μουστακλή 23, Ίλιον Αττικής) και στη Θεσσαλονίκη (Κομνηνών 23), είτε να τον παραγγείλουν τηλεφωνικά στο 210 8228704 (Δευτέρα- Παρασκευή, ώρες 9-5) ή να αποστείλουν με email τα στοιχεία τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να τους αποσταλεί ταχυδρομικά.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Οδηγός θα είναι διαθέσιμος και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση