σμίκρυνση

Τελικά στραβά αρμενίζουμε εμείς. Ο γιαλός μια χαρά είναι.

Χαζεύοντας Αμερικάνικες κυνηγετικές ιστοσελίδες, κάπου πήρε το μάτι μου πως τα μέλη του συλλόγου Quail Forever έφτασαν τις 15.000. Το νούμερο μου φάνηκε υπερβολικά μικρό και έτσι έψαξα τα νούμερα της Ducks Unlimited. Και μετά, όπως ήταν φυσικό είπα να τα συγκρίνω με τα δικά μας.

Για τη σύγκριση, μια και δεν είμαστε ευλογημένοι με ετήσιες αναφορές ούτε απ' τη Δασική Υπηρεσία, ούτε απ' την ΚΣΕ, Υπολόγισα την άδεια σε 110€. Στη συνέχεια έλαβα υπ' όψη μου τα μισά, δηλαδή αυτά που -χονδρικά- πάνε στις Κυνηγετικές Οργανώσεις.

Αν λοιπόν διαιρέσεις τις εισφορές με την έκταση της κάθε χώρας, το αποτέλεσμα δείχνει πως, στην Ελλάδα ενώ ξοδεύουμε 72€ ανά τετραγωνικό χλμ., δεν μπορούμε να παράγουμε ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ, το αποτέλεσμα που απολαμβάνουν οι Αμερικάνοι κυνηγοί επενδύοντας ΜΟΛΙΣ 5€ ανά τετραγωνικό χλμ.!

  Έκταση Μέλη Εισφορές € €/τ. χλμ.
Ελλάδα 131.957 170.000 9.500.000 72
Ducks Unlimited 10.000.000 691.000 50.000.000 5

Αυτά τα ωραία στο καλύτερο οικόπεδο του κόσμου...

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση