σμίκρυνση

Φωτογραφία: Εύη Φυλακτού

"Κάλιο αργά", ή

Δεκατρείς μέρες πριν τις εκλογές και, περίπου, τρεις μήνες μετά τη δημοσίευση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για το κυνήγι, δέχθηκε ο κ. Αλ. Τσίπρας την ΚΣΕ.

"κατόπιν εορτής";

Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα (12/1) με εκπροσώπους της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Βαγγέλης Αποστόλου, Βουλευτής Ευβοίας, και ο Μπάμπης Μπιλίνης, συντονιστής του Τμήματος Οικολογίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τη συνάντηση, o  Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Δημοσιεύματα και ανυπόγραφες αφίσες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται ως κυβέρνηση να καταργήσει το κυνήγι, είναι απολύτως ψευδή και προβοκατόρικα.

Αναγνωρίζουμε τους κυνηγητικούς συλλόγους και την προσφορά τους. Θέλουμε να υπερασπιστούμε την κυνηγητική δραστηριότητα, μέσα στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος και οι ευρωπαϊκές οδηγίες.

Δεσμευόμαστε ότι σε συνεργασία με τους κυνηγετικούς συλλόγους και τις ομοσπονδίες τους θα επιδιώξουμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές παρεμβάσεις, με στόχο τόσο τη συνέχιση της κυνηγετικής δραστηριότητας όσο και της προστασίας της βιοποικιλότητας της πατρίδας μας».