Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χανίων απελευθέρωσε τον Μάρτιο του 2013 και τον Μάρτιο του 2014 άτομα Νησιώτικης Πέρδικας σε περιοχές του Νομού Χανίων δακτυλιωμένα με πλαστικά έγχρωμα δακτυλίδια ώστε να προσδιορίζεται ο τόπος και ο χρόνος απελευθέρωσης.
Παρακαλούνται οι κυνηγοί που θα θηρεύσουν πέρδικα με δακτυλίδι κατά τη διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου να ενημερώσουν τον Σύλλογο.
Τηλ: 28210 91303
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας έχει προβεί στο παρελθόν σε απελευθερώσεις ατόμων ορεινής πέρδικας σε περιοχές του νομού Καρδίτσας μετά από τις σχετικές μελέτες στο Δασαρχείο Καρδίτσας. Τα άτομα της Grecca είναι όλα δακτυλιωμένα με έγχρωμα πλαστικά δακτυλίδια έτσι ώστε να παρακολουθήσουμε την επιβίωση και τις συνήθειες των πουλιών και να αξιολογήσουμε την όλη διαδικασία και την αξία των απελευθερώσεων. Πέρυσι είχαν επιστραφεί 3 δακτυλίδια από ισάριθμες θηρευμένες πέρδικες από κυνηγούς μας στα τέλη της κυνηγετικής περιόδου για το θήραμα αυτό (Νοέμβριος 2013). Παρακαλόυνται και φέτος οι κυνηγοί που τυχόν θα θηρεύσουν πέρδικα με δακτυλίδι στις περιοχές του νομού Καρδίτσας να το προσκομίσουν και να μας ενημερώσουν σχετικά για τις ανάγκες του προγράμματος.
Τηλ: Κ.Σ.Καρδίτσας 2441023142

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση