κυνήγι

"Τα βλέπω"

- Στο νησί της Καλύμνου θα ελευθερωθούν 1.800 νησιώτικες πέρδικες, που θα διατεθούν στον κυνηγετικό σύλλογο Καλύμνου από το Κρατικό εκτροφείο Ρεθύμνου.

- Στα νησιά Ρόδου, Σύμης και Χάλκη θα ελευθερωθούν 1000 νησιωτικές πέρδικες που θα διατεθούν στον κυνηγετικό σύλλογο Ρόδου από το κρατικό εκτροφείο Ρεθύμνου

- Στο νησί της Κάσου θα ελευθερωθούν 500 πέρδικες που θα διατεθούν στον κυνηγετικό σύλλογο Καρπάθου-Κάσου από το κρατικό εκτροφείο Ρεθύμνου

- Στα νησιά Κω και Νίσυρο θα απελευθερωθούν 4.200 νησιωτικές πέρδικες που θα διατεθούν από τα κρατικά εκτροφεία θηραμάτων Ρεθύμνου και Ξυλοκάστρου στον κυνηγετικό σύλλογο Κω και 1.500 φασιανοί που θα διατεθούν από τα κρατικά εκτροφεία Ξυλοκάστρου στον κυνηγετικό σύλλογο Κω.

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση