Ανθότοπος Μαγνησίας Αγέλη λύκων κατασπάραξε ζώα σε μαντρί Δελτίο τύπου ΚΣ Αλμυρού Αγέλη λύκων κατασπάραξε ζ'ωα σε μαντρί. Εμφάνιση λύκων είχαμε πρόσφατα στον Ανθότοπο Αλμυρού όπου έχουν γίνει φόβος και τρόμος για τους κτηνοτρόφους καταστρέφοντας τις περιουσίες τους. Η επιδρομή από αγέλη λύκων έγινε σε κοπάδι γυναίκας κτηνοτρόφου της Μ. Α. 500 μ., έξω από το χωριό Ανθότοπος και κατασπάραξαν 15 ζώα της κτηνοτρόφου τα οποία βρίσκονταν σε υπαίθριο περιφραγμένο χώρο (μαντρί) . Ήδη κλιμάκιο κτηνιάτρων του ΕΛΓΑ, υποκαταστήματος Λάρισας έκανε επί τόπου αυτοψία για να μεριμνήσει περαιτέρω για την αποζημίωση της κτηνοτρόφου. Ο Πρόεδρος του Κ. Σ. Αλμυρού Δημήτριος Βελάνης
Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση