Αγέλη λύκων κατασπάραξε 30 πρόβατα στα Λουκίσια Φόβος και τρόμος έχουν γίνει για τους κτηνοτρόφους στα Λουκίσια οι λύκοι που περιφέρονται στην περιοχή και καταστρέφουν τις περιουσίες τους. Πρόσφατο παράδειγμα, αποτελεί η επίθεση από αγέλη λύκων που δέχτηκε το κοπάδι μιας κτηνοτρόφου, λίγο έξω από το χωριό. Τα άγρια ζώα κατασπάραξαν πάνω από 30 προβάτα της κτηνοτρόφου, τα οποία βρίσκονταν σε υπαίθριο περιφραγμένο χώρο έξω από το χωριό. Ήταν μία από τις τελευταίες νύχτες, που οι λύκοι έκαναν επιδρομή και ουσιαστικά αφάνισαν το κοπάδι, με αποτέλεσμα η κτηνοτρόφος να βρίσκεται σε απόγνωση. Η κτηνοτρόφος ειδοποίησε για το συμβάν την τοπική ανταποκρίτρια του ΕΛΓΑ, η οποία με τη σειρά της ανέφερε το γεγονός στην κεντρική υπηρεσία για να μεριμνήσει για την αποζημίωση της. zougla.gr Παράλληλα, στην ίδια περιοχή και ειδικότερα στη θέση Ούγγρα της Παραλίμνης, αναφέρθηκαν επιδρομές αγριογούρουνων, τα οποία καταστρέφουν αγροτικές καλλιέργειες και ανάλογα προϊόντα.
Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση