Τι πρέπει να έχει ένα ψηφοδέλτιο για να είναι ισχυρό; Γιατρούς θα πουν ορισμένοι. Σίγουρα είναι μια καλή επιλογή. Δικηγόροι επίσης θεωρούνται λαοπρόβλητοι. Μηχανικοί είναι πάντα μια σταθερή αξία, ενώ εσχάτως ψηλά είναι οι μετοχές των επιτυχημένων επαγγελματιών, των νέων καριέρας και των γυναικών με δράση σε διάφορα πόστα.

Υπάρχουν, όμως, και ορισμένες αξίες αναλλοίωτες στο χρόνο. Οι έχοντες ενασχόληση με τα κυνηγετικά πράγματα έχουν μια σίγουρη εκλογική πελατεία και δεν είναι τυχαίο πως πολλοί δέχονται ασφυκτικές πιέσεις για να ενταχθούν σε κάποιον συνδυασμό. Δύο, μάλιστα, από αυτούς φέρονται να έχουν ενδώσει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του vimanews.gr.

Στο ψηφοδέλτιο της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης» με επικεφαλής τον Αλέκο Καχριμάνη θα βρίσκεται ο Ταμίας του ΔΣ της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου και υπεύθυνος του Σώματος της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Νίκος Παπαγρηγορίου, ενώ με τον Θωμά Μπέγκα στον Δήμο Ιωαννιτών θα κατέβει υποψήφιος ο Γραμματέας της Ε’ ΚΟΗ Χαράλαμπος Μπρέχας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση