επιβίωση

Ενόσω οι e-κωλο-γούντες και ζωολάτρες είναι απασχολημένοι με το χτίσιμο μιας εικονικής πραγματικότητας, στην ίδια τη φύση η ζωή κυλάει όπως πάντα κυλούσε. Αδιαφορώντας παγερά για το "πολιτικά ορθόν".

Ο αγώνας για επιβίωση περνάει, από αίμα, πόνο και θάνατο. Δεν υφίσταται ντροπή, ούτε και τύψεις. Μόνο αξιοπρέπεια για τον ηττημένο και παράταση ζωής για το νικητή.

Απ' όλα τα πλάσματα της δημιουργίας, μόνο μια μερίδα διαταραγμένων ή/και παραπλανημένων ανθρώπων, αισθάνεται βαθιά ντροπή κι απόγνωση γι' αυτό που είναι. Ο Θεός ας τους βοηθήσει ν' αντέξουν, αυτό που για όλα τα υπόλοιπα πλάσματα είναι ένα καθημερινό δώρο, τη ζωή τους. Οι προσευχές μας είναι μαζί τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση