Στις 13/2/2014 ο Κυνηγετικός Σύλλογος Επανωμής με τη συνδρομή του επιστημονικού συνεργάτη της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας - Θράκης  πραγματοποίησαν ενημέρωση - ξενάγηση μαθητών Λυκείου της Περαίας Θεσσαλονίκης στον Υγρότοπο Αγγελοχωρίου.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τις αξίες και τις απειλές που δέχονται οι υγρότοποι, για τη σημασία του υγροτόπου Αγγελοχωρίου και των Αλυκών για τα μεταναστευτικά πτηνά και το ρόλο των κυνηγετικών οργανώσεων στην προστασία των πολύτιμων αυτών οικοσυστημάτων. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τον εξοπλισμό της ΚΟΜΑΘ (τηλεσκόπιο, κυάλια) και να δουν φλαμίνγκο και άλλα υδρόβια πτηνά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση