κακοήθειες

Την παρουσία του ζώου πρόλαβαν οι θεατές των πρώτων τεσσάρων παραστάσεων αφού μετά τις αντιδράσεις το σκυλί αποσύρθηκε. Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν απλά οι αντιδράσεις φιλοζωικών οργανώσεων που οδήγησαν στην απομάκρυνση αλλά τα κενά που αφήνει το νομοθετικό πλαίσιο και αφορούν τη «χρήση των ζώων» σε παραστάσεις κατά βάσιν τσίρκου. «Με μια διασταλτική έννοια του νόμου όμως θα μπορούσαν να υπάρξουν περαιτέρω εμπλοκές», όπως μας εξήγησε γνώστης του θέματος, και τελικά το σκυλί δεν χρησιμοποιήθηκε στις επόμενες παραστάσεις.

Τσκ-Τσκ! Κακοήθειες

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιες από τις «φιλοζωικές οργανώσεις» παρουσίασαν μια ψεύτικη φωτογραφία ενός αδέσποτου σκυλιού της ίδιας ράτσας που είχε βρεθεί στη Βρετανία το 2008 και αυτό για να καταδείξουν πως χρησιμοποιείται «υποσιτισμένο ζώο» στον «Φάουστ».

Ολόκληρο το άρθρο

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση