U have message in a bottle #koulis

Πάτησα το "play" σε μια παρέμβαση του λεβεντοπρόεδρου στις Πρωινές Ιχνηλασίες. Κάπου μετά το παραλήρημα για τον Χίτλερ, αναστέναξε και σχολίασε τις μόνο 7500 υπογραφές που έχει λάβει το ψήφισμα.

Ειλικρινά αναρωτιέμαι. Είναι τελείως ανεπαρκής ή δεν έχει καν συναίσθηση του ρόλου του;

Δεν είναι η Μαρίκα που ανέβασε ένα ψήφισμα και είπε στις κολλητές της να το ψηφίσουν. Προΐσταται των Κυνηγετικών Ο-Ρ-Γ-Α-Ν-Ω-Σ-Ε-Ω-Ν. Αντί να βγαίνει και να λέει σαν κακομοίρης "μόνο 7500 υπογραφές", να βγει να μας πει πως έχει οργανώσει να εκμεταλλευτεί τις Ο-Ρ-Γ-Α-Ν-Ω-Σ-Ε-Ι-Σ των οποίων προΐσταται ώστε, τουλάχιστον, να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι κυνηγοί να συμμετάσχουν/υπογράψουν.

Εν τέλει δική του απόφαση ήταν το ψήφισμα μέσω avaaz. Είναι υποχρέωση του να το στηρίξει εκμεταλλευόμενος πλήρως τις δομές των Κυνηγετικών Οργανώσεων.Τον προκαλώ λοιπόν στην επόμενη παρέμβαση να βγει να μας πει πόσες υπογραφές έχει βάλει στόχο και πως Ο-Ρ-Γ-Α-Ν-Ω-Σ-Ε την επιτυχία του ψηφίσματος, ως επικεφαλής των Κυνηγετικών Ο-Ρ-Γ-Α-Ν-Ω-Σ-Ε-Ω-Ν για να τον κατακτήσει.

Το ψήφισμα δεν είναι μήνυμα σε μπουκάλι, που το ρίχνεις στο γυαλό και μετά κάθεσαι και πετάς φελλούς μέχρι να το βρει κάποιος, κάπου, κάποτε λεβεντοπρόεδρε. Όταν το αναρτάς στο avaaz είσαι στη γραμμή εκκίνησης, όχι στον τερματισμό. Δείξε μας λοιπόν τη δουλειά και την οργάνωση που έκανες και κάνεις για να πετύχει. Ιδού η Ρόδος!

Συντάκτης: Κυνηγετικές σελίδες