Βγες απ' το θαλάμι ρε! Βράχωσες και κοιμάσαι ένα μήνα

Όλοι ανεβαίνουν ελεύθερα στο βουνό εκτός των κυνηγών. Τι κάνει ο λεβεντοπρόεδρος γι' αυτό;

Ο μεν πρόεδρος της ΚΟΣΕ βγήκε στην τηλεόραση και ξεκαθάρισε τη θέση του. Εν συνόψει "Τι να κάνουμε, υπάρχουν και παράνομοι. Αλλά το σπουδαιότερο είναι να γίνει υποχρεωτικό να έχεις άδεια θήρας, αν θέλεις να κατέχεις όπλο".

Ο λεβεντοπρέδρος; Ποιούμενος την ανάγκη φιλοτιμία, έχει ξαμολήσει τους παπαγάλους του να μας λένε πως δήθεν δεν είναι κοινωνικά ευαίσθητο, όταν πεθαίνουν άνθρωποι εμείς να ζητάμε να κυνηγήσουμε!

Λες και εξαρτώνται οι θάνατοι απ' αν θα κυνηγήσει ο Μήτσος στην Άνω Ραχούλα! Που παρεμπιπτόντως την περπατάνε σαράντα μήτσοι "περιπατητές", ορειβάτες, ποδηλάτες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε Συμπεριλαμβανόμενου και του πορφυρογέννητου πρωθυπουργού και της κυράς του. Aρκεί να μην κρατάνε όπλο ή αγκίστρι.

Απ' το 1979 δεν θυμάμαι να έχει κλείσει το κυνήγι για τέτοιο διάστημα. Δεν θέλω να πιστεύω πως οι ταγοί μας σκοπεύουν να εξαργυρώσουν την απαθή στάση τους με την καθιέρωση προϋπόθεσης της άδειας θήρας για κατοχή όπλου... Γιατί τελικά μόνο γι' αυτό μιλάνε, ξανά και ξανά. Και ξανά.

ΥΓ. Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει η ΞΕ ((μέχρι να ξαναγίνει κάποτε ΚΣΕ) είναι να παρέχει νομική κάλυψη στους κυνηγούς που έχουν εισπράξει πρόστιμα και να οδηγήσει το θέμα στα δικαστήρια. Όχι να υπακούει σε "απαγορεύσεις" εκ τηλεοράσεως.

Συντάκτης: Κυνηγετικές σελίδες