σμίκρυνση

Ανακοίνωση ΚΣ Αιγάλεω

Μετά την δικαίωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Σ. Αιγάλεω με σειρά δικαστικών αποφάσεων, ήρθε και η δικαίωση του Συλλόγου μας.

Κατόπιν ενεργειών της διοίκησης μας και κατάθεσης πλήρους φακέλου προς την Περιφέρεια Αττικής, μετά από λεπτομερή έλεγχο ο αδέκαστος Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Μανώλης Αγγελάκας εξέδωσε απόφαση με την οποία ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αιγάλεω είναι συνεργαζόμενος και πάλι με τις Δασικές Υπηρεσίες με συνέπεια να εκδίδονται μέσω του Συλλόγου οι κυνηγετικές άδειες των μελών της. Η απόφαση αυτή είναι αποκατάσταση μιας αδικίας και απονομής δικαιοσύνης στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αιγάλεω, που ως κυνηγετικό σωματείο αντικειμενικά δεν είχε καμία ευθύνη, όταν μάλιστα στο Διοικητικά Συμβούλια δεν καταλογίστηκαν με δικαστικές παραβάσεις, αντιθέτως αυτά αθωώθηκαν σ’ όλα τα Δικαστήρια.

Η εξέλιξη αυτή είναι η απαρχή μιας καινούργιας περιόδου συνεργασίας και προσπάθειας του Συλλόγου μας στην διακονία του κυνηγίου και του κυνηγού . Η φωνή μας ήταν και θα παραμείνει ειλικρινής και γνήσια , χωρίς ιδιοτέλεια και υποτέλεια. Αδικηθήκαμε πολύ μα δεν αδικήσαμε κανέναν. Η απουσία και φωνή ενός Κυνηγέτικου Συλλόγου αντικειμενικά είναι ένα δυσάρεστο γεγονός , ακόμη κι αν αυτή η φωνή δεν είναι ομόηχη με άλλες. Ανήκουμε στην αγέλη αλλά δεν συμπεριφερόμαστε αγελαία.

Στόχος μας η κορυφή, σύμμαχος μας ο καθαρός αέρας, αντίπαλος μας τα προβλήματα της μεγάλης κυνηγετικής κοινότητας.

ΦΕΚ Β 2175 - 07.08.2014 Αναγνώριση Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγάλεω ως συνεργαζόμενου με τις δασικές υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής