birdlife.org
σμίκρυνση

Είναι μια ωραία πεταλούδα της Birdlife -ΔΕΝ είναι μούντζα αγροίκοι!

Η συμμετοχή σου επιβάλλεται

Στις 21 Μαΐου, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα γιορτάσει για 2η χρονιά την Ημέρα του Natura 2000. Το Natura 2000 είναι ένα δίκτυο από τις πλουσιότερες φυσικές τοποθεσίες της Ευρώπης, πάνω από 26.000 αξιόλογα μέρη που αποτελούν μια συνολική έκταση περίπου ένα εκατομμύριο τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Μια επικοινωνιακή εκστρατεία με επικεφαλής την SEO / BirdLife (BirdLife στην Ισπανία) και με τη συμμετοχή 17 εταίρων του BirdLife έχει ως στόχο να ενημερώσει τους πολίτες για αυτές τις περιοχές και τις απειλές τους: υποβάθμιση, καταστροφή και διατάραξη της άγριας ζωής που κατοικεί εκεί.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, καλούνται όλοι οι πολίτες να ανεβάσουν μια εικόνα του εαυτού τους να κάνει τη "χειρονομία πεταλούδα" με τα χέρια τους στο δικτυακό τόπο της εκστρατείας για να αποδείξουν την υποστήριξή τους στο δίκτυο Natura 2000 και για την προστασία της φύσης γενικότερα. Εάν η εικόνα δημοσιευτεί στο Twitter, το Facebook ή το Instagram, χρησιμοποιείστε την ετικέτα με το #Natura2000Day!

Σαν ευχαριστώ για τις χειρονομίες σας οι εταίροι του BirdLife θα τρέχουν, κάθε χρόνο, μια δράση διατήρησης σε μια περιοχή του δικτύου Natura 2000.