Ένας άνδρας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 4.000 € κατόπιν της ομολογίας του ότι πυροβόλησε ένα καλαμοκανά την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή Xemxija.

Ο George Gatt, 21 ετών από τη Mosta, εθεάθη να βγαίνει απ' το αυτοκίνητό του και να πυροβολεί το προστατευόμενο πτηνό από το δρόμο αργά το απόγευμα.

Το δικαστήριο επέβαλε επίσης κατάσχεση του όπλου του και στέρηση της κυνηγετικής του άδειας για τρία έτη.

Ο φίλος του, Dominic Borg, ο οποίος παραδέχθηκε πως βοήθησε τον κ. Gatt, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 6.000 € διότι είχε και πρότερες καταδίκες του νόμου περί θήρας. Στερήθηκε δε της κυνηγετικής του αδείας δια παντός.

Ο δικαστής Anthony Vella προειδοποίησε τους δύο άνδρες να μην επιχειρήσουν να επαναλάβουν τα εγκλήματά τους διότι την επόμενη φορά θα πάνε στη φυλακή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση