Εγκαινιάστηκε η διεθνής έκθεση Φύση, Κυνήγι και Ψάρεμα 2014

"Η Βουλγαρία είναι μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών κυνηγετικού τουρισμού της Ευρώπης". Αυτό δήλωσε η Υφυπουργός Γεωργίας και Τροφίμων Valentina Marinova, επ' ευκαιρία των εγαινίων της διεθνούς έκθεσης "Φύση, Κυνήγι και Ψάρεμα 2014" στο Plovdiv.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της 4.558 κυνηγοί ταξίδεψαν πέρσι στη Βουλγαρία, αριθμός αυξημένος κατά 1.000 κυνηγούς σε σχέση με το 2012, ενώ τα έσοδα ανήλθαν σε BGN 4.570.842.

"Τα τελευταία χρόνια οι ξένοι κυνηγοί προτιμούν το κυνήγι αγριόχοιρου και η εξήγηση βρίσκεται στους ελκυστικούς μας κυνηγότοπους και τις ευκαιρίες να καταβάλουν τροπαιοφόρα ζώα" δήλωσε η Marinova, προσθέτοντας ότι σε 44 από τους αγριόχοιρους που θηρεύτηκαν εντός τηε περιόδου απενεμήθηκαν χρυσά μετάλλεια τροπαίου.

"Μπορούμε να αισθανόμαστε περηφάνεια για τα 24 χρυσά μετάλλεια σε τρόπαια ελαφιών, τα 17 χρυσά για πλατώνια και τα 6 χρυσά που απενεμήθηκαν σε τρόπαια αγριοπροβάτων (mouflon)," συνέχισε η Υφυπουργός.

Πίσω στα δικά μας: "Σύλλογος Αγροτουρισμού «Ο ΑΡΑΧΘΟΣ»: Τι προτείνουν για την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή"

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση