Μια εικόνα που χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και πιο κοινή στο δυτικό κόσμο: ομάδες αποφασισμένων και γεμάτων πάθος γυναικών που παίρνουν όπλα και σκυλιά και ξεχύνονται στην ύπαιθρο για την αγάπη του κυνηγιού! Και έτσι σφυρηλατούν ισχυρούς δεσμούς και φτιάχνουν κυνηγετικούς συλλόγους, όπως αυτόν εδώ στη Γαλλία, τη Λέσχη 'So Chasse' στο Baudouin De Saint Leger.

, γράφει η

Κατά την πρόσφατη επίθεση των αντι-κυνηγών στη Melissa Bachman για τη θήρευση ενός λιονταριού, παρατήρησα ότι πολύς κόσμος επεσήμανε πως ενώ πολλοί άνδρες είχαν επίσης θηρεύσει λιοντάρια, δεν δέχθηκαν παρόμοιες απειλές και τόσο γεμάτα μίσος σχόλια. Προχωρούν ακόμα ένα βήμα για να επισημάνουν ότι στοχοποιήθηκε ακριβώς επειδή είναι μια όμορφη γυναίκα - και μπορώ να εξηγήσω το γιατί.

Κυνηγός και δημοφιλής = αποπληξία στους αντι-κυνηγούς!

Prince Williams hunting

Για τους ίδιους λόγους, οποιοσδήποτε διάσημος και δημοφιλής κυνηγά, συγκεντρώνει το μίσος των αντι-κυνηγών. Το οποίο εκφράζεται με επίπεδο που συμβαδίζει απόλυτα με το περιεχόμενο των εγκεφάλων τους. "Λυσσομανά ο Βοριάς στα άδεια κελύφη"...

Στη φωτογραφία ο Πρίγκηπας Ουίλιαμς του Η.Β., σε κυνηγετική εξόρμηση. Αυτός συγκέντρωσε το μίσος των αντι-κυνηγών, επειδή τόλμησε... να ταχθεί ΚΑΤΑ της λαθροθηρίας!
"Ββββουμ ο βοριάς στα ακατοίκητα (κρανία)...."

Εμείς τα φαινομενικά-αβοήθητα-μικροσκοπικά-πλάσματα που αποκαλούνται γυναίκες είμαστε τόσο απίστευτα δυνατές· ο συνδυασμός θηλυκότητας και σκληροπυρηνικής αποφασιστικότητας μας κάνει εξαιρετικές συνηγόρους της προστασίας του δικαιώματος στο κυνήγι. Οι αντι-κυνηγοί μας μισούν· υποτίθεται ότι είμαστε μητέρες και νοικοκυρές και δασκάλες - όχι "δολοφόνοι του bambi" ! Στα μυαλά τους, ένας κυνηγός υποτίθεται ότι μοιάζει με τον "Elmer Fudd" όχι την "Donna Reed" και ξέρουν ότι κεντρίζουμε το ενδιαφέρον εκείνων που αμφιταλαντεύονται ως προς το κυνήγι.

Συντονιστείτε στο NBC Sports ή οποιαδήποτε άλλο τηλεοπτικό δίκτυο με θέμα την ύπαιθρο και θα δείτε γυναίκες να επιδεικνύουν τις ικανότητές τους στο κυνήγι. Ανοίξτε οποιοδήποτε κυνηγετικό περιοδικό και θα διαβάσετε για άλλη μια κυρία, που έχει δουλέψει σκληρά για να θηρεύσει ένα μεγάλο ζώο. Είμαστε το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα της κυνηγετικής κοινότητας σήμερα και μια τεράστια απειλή για τις προσπάθειες των αντικυνηγών.

Όπως πολλές άλλες γυναίκες που ξέρω, θεωρώ ότι το ταλέντο να επιμορφώνω και να επηρεάζω ένα άτομο ώστε να εκτιμήσει το ρόλο του κυνηγού είναι δώρο Θεού, και ποτέ δεν θα απέφευγα ερωτήσεις που οδηγούν σε αμήχανες συζητήσεις γύρω απ' το κυνήγι. Όταν ταξιδεύεις κάποιος θα βρεθεί πάντα να κάνει την ερώτηση "πού πηγαίνετε;", στην οποία απαντάω με έκδηλη χαρά "κυνήγι στην Αφρική". Το βλέμμα στο πρόσωπό τους προδίδει την απόλυτη έκπληξη και περιέργεια που αισθάνονται, πράγμα που μου επιτρέπει να συνεχίσω τη συζήτηση. Πάντα ολισθαίνω τη συζήτηση προς την κατεύθυνση ότι "δεν πρόκειται μόνο για το κυνήγι αυτό καθ' εαυτό, αλλά τη συνολική εμπειρία και ότι το καλύτερο μέρος είναι να μοιράζεται κάποιος τη γενναιοδωρία της φύσης". Προφανώς ακολουθούν περισσότερες ερωτήσεις, που μου επιτρέπουν να εκφραστώ ελεύθερα, και έτσι ένα ακόμη άτομο είναι πλέον πληροφορημένο.

Συντάκτης: Κυνηγετικές σελίδες